Blog

Somnoblue bij de IC afdelingen van het LUMC, AMC, Isala en UMC Utrecht

Somnoblue bij  de IC afdelingen van het LUMC, AMC, Isala en UMC Utrecht

Momenteel worden de Somnoblue slaapbrilllen toegepast bij interventies op de Intensive Care afdelingen van het LUMC, Radboudumc, HagaZiekenhuis, Rijnstate, UMC Utrecht Intensive Care (Divisie Kinderen) en Psychiatrie (Divisie Hersenen) en JBZ. Ook worden ze bij de Oncologie afdeling van het Isala Ziekenhuis ingezet als onderdeel van een integrale aanpak.

Hoe melatonine u beschermt tegen vrije radicalen

Hoe melatonine  u beschermt tegen vrije radicalen

De Somnoblue-bril gaat verder dan alleen slaap: de bril draagt bij aan je algemene lichamelijke gesteldheid. Doordat het de natuurlijke aanmaak van het belangrijke natuurlijke antioxidant melatonine bevordert en daardoor vrije radicalen opruimt, draagt de bril ook bij aan je algemene fysieke en daardoor ook mentale gesteldheid.

Blauw licht, melatonine en kanker

  • Geplaatst op
  • Door Koos Meijer en Luck van Leeuwen
Blauw licht, melatonine en kanker

Recent onderzoek heeft aangetoond dat het nachthormoon melatonine een cruciale rol speelt bij zowel de preventie als behandeling van kanker. Dit komt doordat melatonine een krachtige antioxidant is die ons beschermt tegen vrije radicalen en een centrale rol speelt in het immuunsysteem.

Onze oranje brillen op de Intensive Care van het Radboud Universitair Medisch Centrum

Onze oranje brillen op de Intensive Care van het Radboud Universitair Medisch Centrum

De afdeling Intensive Care van het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen heeft dinsdag 14 mei 290 brillen van Somnoblue in gebruik genomen. De oranje Somnoblue slaapbril is één van de strategieën om de medewerkers van de IC fit en vitaal de nachtdienst door te laten komen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »